Просто помолимось: у США в літака після злету в повітрі вибухнув двигун (ВІДЕО)

В США вирішили перевірити усі літаки цієї моделі.

У Сполучених Штатах пілотам вдалося посадити пасажирський літак United Airlines, у якого після злету в повітрі вибухнув двигун. На його борту було понад дві сотні пасажирів. Після інциденту у США вирішили перевірити усі літаки цієї моделі.

На облавку з Денвера до Гаваїв був 231 пасажир та десять членів екіпажу. За декілька хвилин по злету у Boeing вибухає й займається двигун. Самовидці шоковані, але встигають зафільмувати все через ілюмінатори.  "Моя дочка сиділа біля вікна. Я сказала їй не дивитися. Сказала, давайте закриємо вікно й просто молитимемося", - каже пасажирка Бренда Дон. 

Пілоти вимагають посадку: "Прийом! Щойно зазнали несправності двигуна, потребуємо негайного повернення".

Пасажири перелякані й закляклі. "Це була напружена тиша. Наче поруч не було людей. Я наче не усвідомлював серйозності ситуації", - згадує Брет Гай, пасажир.


Дивовижне приземлення: у Сполучених Штатах пілотам вдалося посадити пасажирський літак, у якого після злету у повітрі вибухнув двигун. На борту "Боїнга" було понад 200 пасажирів. Після інциденту у США вирішили перевірити усі літаки цієї моделі.  

Літак продовжував зниження. Величезні шматки обшивки двигуна падали просто на приватні обійстя і в парки у місті Брумфілд, що неподалік Денвера. Декому на подвір'я прилетіла частина самого мотора. "Я почув гучний гул. Спершу подумав, що це військовий літак. Він летів просто над будинком. Я навіть зміг побачити, що правий двигун був у вогні", - розповів очевидець.

Навіть на одному двигуні Boeing дістався до посадкової смуги. Майстерні пілоти успішно посадили літак на землю. На облавку немає жодного потерпілого. 

Через що зайнявся двигун, будуть з'ясовувати експерти. У федеральному управлінні цивільної авіації США поки просять мешканців Брумфілда не чіпати уламки. Вони знадобляться, щоб встановити причини інциденту. 

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 23-02-2021, 15:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх