Мендель виступила із неправдивою заявою

Прес-секретар президента України відзначає: Зеленський не пропонував Стерненко ніяких посад в державних структурах.

Президент України Володимир Зеленський не пропонував активісту Сергію Стерненко ніяких посад в державних органах влади. Про це в коментарі українській службі "Радіо Свобода" розповіла прес-секретар глави держави Юлія Мендель

Коментуючи інформацію про те, що на Банковій раніше пропонували Стерненко зайняти якісь посади в держструктурах, Мендель зазначила: ці дані не відповідають дійсності. За словами прес-секретаря Зеленського, подібного роду пропозиції від Зеленського на адресу Стерненко не надходили.

Крім того, Мендель заявила, що не було дзвінків і від Стерненко на цей рахунок. Як зазначає прес-секретар: "Глава держави вважає, що йому не слід бути частиною самопіару з боку якого б то не було політика або активіста". І Стерненко, за словами Мендель, не є тут винятком. "Його (президента - ред.) Ім'я не повинно бути використано в спробах захиститися від судового вироку", - зазначила Мендель.

У той же час адвокат Стерненко юрист Масі Найєм (брат екс-нардепа і журналіста Мустафи Найєма - ред.) На своїй сторінці в Facebook назвав слова Мендель "брехнею". За його словами, він особисто був присутній в Офісі президента на зустрічі, під час якої Зеленський особисто пропонував Стерненко зайняти державну посаду. "Зі мною було як мінімум 10 чоловік", - заявив Найєм.

Як ми вже повідомляли раніше, відомі українці негативно відреагували на арешт і ув'язнення Сергія Стерненко. Серед них Олег Сенцов, Яніна Соколова, Денис Бігус, Роман Лозинський та Ярослав Юрчишин. 

За матеріалами:  "Діалог.UA":
Добавлено: 24-02-2021, 15:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх