Зеленський допустив від'єднання Донбасу (ВІДЕО)

Побудову стіни на Донбасі мають підтримати на референдумі – Зеленський


Володимир Зеленський прокоментував стіну з Донбасом

Відповідне рішення має приймати народ України на референдумі, наголосив глава держави. 


Якщо не спрацює жоден з планів офіційного Києва щодо ситуації на Донбасі, на референдум може бути винесено питання розриву зв'язків з регіоном. Про це заявив президент Володимир Зеленський в ефірі програми VIP з Наталією Мосейчук на телеканалі 1 + 1 увечері в четвер, 24 червня.

"Що стосується альтернативних планів. План Б - ми в ньому, я вважаю, перебуваємо. А ті, хто пропонують, наприклад, стіну як план Б або план С, неважливо, стіну в будь-якому форматі ... Стіна - це повне розірвання відносин в тому або іншому вигляді. Я вважаю, що цей план може бути, але рішення про запуск цього плану має приймати народ України. За стіну голосуватиме народ України ", - сказав глава держави.

Такий результат можливий, "якщо не вийдуть будь-які альтернативні домовленості з США, з Росією і паралельно в Нормандські форматі - буде він працювати чи ні", додав Зеленський.

При цьому Мінські угоди Зеленський назвав "ледве живими" і зазначив, що РФ порушує їх, видаючи паспорти жителям Донбасу.


Нагадаємо, прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков заявив, що той готовий до зустрічі із Зеленським, проте поки ніяких конкретних кроків по організації цієї зустрічі зроблено не було.

У той же час глава Української держави вважає переговори з російським колегою неминучими.

Також повідомлялося, що в липні відбудеться офіційний візит Зеленського в США, в ході якого Київ має намір підписати угоди з безпеки.

За матеріалами:  Корреспондент.net
Добавлено: 25-06-2021, 08:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх