Росія перекинула на Донбас нові підрозділи, - розвідка

РФ провела ротацію офіцерів на окупованому Донбасі

В українській розвідці повідомили про те, що Росія перекинула на окуповані території Донецької та Луганської областей нові снайперські підрозділи. Про це повідомили в прес-службі Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

Повідомляється, що для того, щоб посилити передові позиції окупаційних військ РФ перекинула підрозділ снайперів російських збройних сил.

За інформацією розвідки, воно оснащено снайперськими комплексами різноманітного калібру виробництва Росії та інших країн.

Також в повідомленні сказано, що командування російської армії продовжує використання непідконтрольною частини російсько-українського кордону для того, щоб підтримувати боєздатність бойовиків окупаційних адміністрацій. Йдеться про те, що з початку лютого 2021 року з території Росії на окупований Донбас завезли понад 2,3 тисяч тонн різного палива.

Також розвідники відзначили, що Росія провела ротацію кадрових офіцерів, які командують окупаційними військами на Донбасі.

Довідка:

з квітня 2014 року в окремих районах Донецької та Луганської областей України триває російська збройна агресія, в якій беруть участь регулярні війська РФ і незаконні збройні формування. За час конфлікту загинуло понад 14 тисяч українських громадян. Війна триває по сьогоднішній день. Вторгнення на Донбас передувала анексія Криму Росією в березні 2014 року. Тоді було проведено незаконний "референдум", який не визнала Україну і країни міжнародного співтовариства.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що у Байдена готують нові жорсткі санЧкції проти Росії. 

За матеріалами: Comments.ua
Добавлено: 24-02-2021, 16:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх