Оприлюднені шокуючі подробиці про госпіталізованих українців

Медики з польських міст Ярославля та Жешува відмовлялися надавати допомогу громадянам України, які потрапили в ДТП на автобусі. Про це в ефірі одного з телеканалів заявив посол України в Республіці Польща Василь Павлюк.

За його словами, така кричуща ситуація сталася в зв'язку з тим, що постраждалі українці не мали медичної страховки. Дипломати будуть зв'язуватися з іншого лікарнею і укладуть договір про лікування, а також покриють всі медичні витрати.

У нас були сигнали, в Ярославі та у Жешуві відмовлялися лікувати, тому що немає страховки. Питання в Жешуві ми вирішили - зателефонували госпіталем, лікуватимуть. Будемо зв'язуватися з другої лікарнею і домовлятися. Буде заплачено за лікування, яким чином - побачимо, так як перевізник зобов'язаний сплатити страховку, якщо вони були застраховані.

Нагадаємо, біля польського міста кашку потрапив в аварію рейсовий автобус "Познань-Херсон". У ньому перебувало 57 осіб, в тому числі двоє водіїв. Всі пасажири автобуса - українці. На місце прибули два вертольоти для транспортування поранених.

Крім того, в Польщі пройшло впізнання жертв смертельного ДТП. В даний час в медустановах знаходяться 25 постраждалих, відомо, що нікого з них не виписали, 9 з них - у важкому стані.

За попередніми даними, причиною трагедії стало те, що чоловік не впорався з керуванням і потрапив у кювет.

За матеріалами: Подробиці
Добавлено: 9-03-2021, 09:15
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх