Число жертв ДТП з українцями в Польщі зросла до шести: в лікарні помер чоловік

Його сім'я повідомлена, зараз вирішується питання репатріації тіла в Україну.

 У лікарнях залишаються ще двоє постраждалих.

Про це повідомив прес-секретар МЗС України Олег Ніколенко, пише в четвер, 25 березня, "РБК-Україна".

За його словами, вчора в лікарні міста Жешув помер громадянин України, пасажир цього автобуса.

"Його сім'я повідомлена, зараз вирішується питання репатріації тіла в Україну. Таким чином, кількість загиблих в тій аварії зросла до шести осіб", - зазначив Ніколенко, додавши, що в лікарнях залишаються двоє українців, в тому числі жінка у важкому стані.

Нагадаємо,
  • аварія сталася близько двох години ночі 6 березня біля міста Ярослав (місцевість кашку, Підкарпатське воєводство) в Польщі. Водій автобуса Познань-Херсоно не впорався з керуванням, пробив огорожу і злетів з естакади на узбіччя. Автобус перекинувся. У салоні перебувало 57 громадян України, серед яких двоє - водії. В аварії загинули п'ятеро людей.
  • Відомо, що два водія автобуса вижили, одного затримали, інший - у важкому стані. Причину аварії поліція поки не коментує.
  • Уцілілі в аварії розповіли, що автобус під час маршруту кілька разів робив дивні різкі маневри вліво-вправо. Пасажири підозрюють, що він швидше за все був несправний. Можливо, саме тому і сталася трагедія.
  • "Автобус поводився неправильно, тобто, були такі якісь незрозумілі маневри водія. Мимоволі спадає на думку - можливо, водій трохи дрімав, а, можливо, технічний стан. Швидше за все, це технічний стан", - розповів ТСН свідок ДТП Олексій Крит.
За матеріалами: ТСН
Добавлено: 25-03-2021, 17:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх