Лещенко і його дружина прищепилися від COVID-19 індійською вакциною

Член наглядової ради "Укрзалізниці" Сергій Лещенко, а також його дружина, діджейка Анастасія Топольська (DJ Nastia) у вівторок, 9 березня, вакцинувалися проти коронавірусу індійським препаратом CoviShield.

Фото, зроблені під час уколу, Топольська оприлюднила на своїй сторінці у Facebook. Жінка зазначила, що щеплення її "обнадіює".

"Тема не для суперечок, а для захисту від коронавірусу і боротьби з пандемією", – підкреслила вона.


Діджейка вказала, що свою дозу отримала завдяки наказу МОЗ, який дозволяє вакцинувати публічних людей із залишків відкритого флакона для медпрацівників.

"Мені пощастило стати однією із щасливчиків, хоча я і без цього була в черзі – записувалася через додаток "Дія", – зазначила дружина Лещенка.

Топольська повідомила, що після щеплення "почувалася чудово". Вона побажала українцям "теж отримати свою дозу захисту та забути про часи безпрецедентних обмежень".


Дружина Лещенка зробила щеплення


DJ Nastia під час вакцинації

Лещенко повідомив про щеплення пізніше. Він написав у Facebook, що проти препарату CoviShield зараз ведеться "цілеспрямована інформаційна війна".

"Як політиками старої формації всередині України, так і російською пропагандою ззовні. В підсумку, є багато відмов у першій хвилі вакцинації", – зазначив колишній народний депутат.

Він додав, що чим більше людей пройде через вакцинацію, тим швидше Україна повернеться до нормального життя.





Як повідомляв OBOZREVATEL:

9 березня Олексій Гончаренко з "Європейської солідарності" став першим народним депутатом, який отримав щеплення проти коронавірусу. Він вакцинувався препаратом CoviShield.

1 березня щеплення зробили міністру охорони здоров'я Максиму Степанову, а наступного дня – голові Національної служби здоров'я Андрію Віленському і президенту Володимиру Зеленському.

Головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко зробив щеплення проти коронавірусу 2 березня індійською вакциною CoviShield у місті Кагарлик Київської області.
Добавлено: 10-03-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх