Встановлено причину смерті семирічної дівчинки на Херсонщині (ФОТО+ВІДЕО)

Тіло дитини знайшли на четверту добу пошуків під час повторного огляду одного з господарських приміщень у селі.




За попередніми даними, причиною смерті семирічної дівчинки, яка зникла в селі Щасливому на Херсонщині, стала механічна асфіксія, тобто удушення. Поліція кваліфікувала загибель дитини як умисне вбивство і розшукує підозрюваного, повідомили в ГУ НПУ в Херсонській області 11 березня.





Тіло семирічної Марії Борисової знайшли в недобудованій господарській будівлі в Щасливому під час повторного огляду. За даними місцевих ЗМІ, тіло дитини було в мішку. Ймовірно, його перенесли в недобудований сарай вночі або рано вранці.




При візуальному огляді на тілі дитини були виявлені пошкодження, зокрема в області статевих органів. Ймовірно, дівчинка стала жертвою сексуального насильства і була задушена.




Провадження перекваліфікували за ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу: умисне вбивство малолітньої дитини. У поліції підкреслили, що розслідування перебуває на контролі обласного і центрального керівництва НПУ.

Марія Борисова пропала з поля зору батьків близько 17:30 неділі, 7 березня. Дівчинка гралася з іншими дітьми на вулиці і не повернулася додому.

Поліцейські і волонтери прочесали Щасливе, а також прилеглі поля і лісосмуги, переглянули відео з камер зовнішнього спостереження. У пошуковій операції були задіяні квадрокоптери і тепловізор. Рятувальники ДСНС за допомогою ехолота прочесали акваторію каналу.


Нагадаємо, в січні до 15 років позбавлення волі засудили мешканця Одеської області, якого визнали винним у вбивстві Дар'ї Лук'янченко.

19 червня 2019 року поліція виявила тіло 11-річної Даші у вигрібній ямі на подвір'ї місцевого мешканця. Того ж дня правоохоронці затримали 22-річного Миколу Тарасова. Йому оголосили підозру за статтями "викрадення", "замах на зґвалтування неповнолітньої", "вбивство неповнолітнього, поєднане із зґвалтуванням" і "наругу над тілом". Незабаром після затримання суд заарештував підозрюваного без права внесення застави.

За матеріалами: ZN,UA
Добавлено: 12-03-2021, 13:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх