Убивство 6-річноїЇ дівчинки під Харковом: поліція схопила 13-річного вбивцю

Тіло дитини виявили з ознаками насильницької смерті – були забої голови та обличчя

У Харківській області знайшли мертвою 6-річну Мирославу Третяк, яка пішла гуляти й не повернулася додому. 29 липня вранці поліція повідомила про затримання підозрюваного у вбивстві дитини. Ним виявився 13-річний місцевий мешканець, який проживає з мамою по сусідству. Про це повідомляє прес-служба поліції Харківщини.

У поліції також розповіли, що тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті знайшли близько 23:50 у покинутому будинку в смт Старий Салтів. Для встановлення усіх обставин події правоохоронці запросили матір неповнолітнього. 

У поліції кажуть: дитина зникла 28 липня, про це до поліції того ж дня о 19:10 повідомила матір дівчинки. За словами жінки, донька близько 18:00 пішла гуляти з 13-річним сусідським хлопчиком.

Розпочалися пошуки Мирослави. У той же день, 28 липня, о 23:50 в занедбаному будинку було виявлено її тіло з ознаками насильницької смерті. На тілі дитини були забої голови та обличчя.

Затриманому підлітку "світить" позбавлення волі на термін від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Тривають слідчі дії. У зв’язку з неповнолітнім віком зловмисника поліція готує клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей ГУНП в Харківській області.

Зауважимо, що у поліції не підтвердили і не простували інформацію, яку поширили місцеві ЗМІ, про нібито зґвалтування дівчинки. 

Як повідомлялось, у червні 2021 року на Київському водосховищі знайшли тіло чоловіка, який потонув разом із доньками, пише   5.UA,
Добавлено: 29-07-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх