У зоні ООС виявили безпілотник російського виробництва: на апараті наліпка ФСБ РФ

Безпілотник стежив за українськими бійцями.

На тимчасово окупованих територіях у Донецькій області знайшли безпілотник збройних формувань РФ. Під час огляду на апараті виявили голографічну наліпка з написом "ФСБ РФ 704". 

Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора.

Як зазначається, виявили безпілотник, який використовувався представниками незаконних збройних формувань РФ для збору інформації про ЗСУ, під час інженерної розвідки. Наліпка із російським маркуванням була на пошкодженій акумуляторній батареї. 

Попередньо, апарат виготовлений російським виробником "ZALA AERO", безпілотні повітряні системи і мобільними комплекси якого здатні заглиблюватися на кілька десятків кілометрів.

Предмети вилучили як речовий доказ і долучили до матеріалів кримінального провадження, яке розслідується за фактом захоплення заручників, вчинення терористичного акту, притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності та порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 147, ч. ч. 2, 3 ст. 258, ч. 2 ст. 372, ч. ч. 1, 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 11 березня терористи на Донбасі 

Біля Новозванівки бойовики поранили українського військового

обстріляли українські позиції неподалік Новозванівки. Внаслідок ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав осколкове поранення.

За матеріалами: ТСН

Добавлено: 12-03-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх