Скандал на захист Вірастюка: Тищенко "Вимагав встати на коліна і влаштував обшук" (ВІДЕО)

В Івано-Франківській області на окрузі, де проходять довибори в Раду, нардеп Микола Тищенко влаштував скандал на захист кандидата від "слуг" Вірастюка.

Вчора, 31 березня, в Івано-Франківській області на окрузі, де проходять довибори в Раду, нардеп Микола Тищенко влаштував скандал на захист кандидата від "слуг" Вірастюка.


ЗМІ відзначили, що партія влади відправила в регіон цілий десант з політиків, який очолив Тищенко, влаштувавши скандал. Про це повідомляє Діалог.UA з посиланням на фейсбук "Чесно". ЗМІ відзначили, що Тищенко після прибуття на округ почав плутати Закарпатті з Прикарпаттям і не розумів, де він знаходиться.

Після цього він забирав журналістські посвідчення і вимагав у людей паспорти. Також проводив обшуки в пошуках зброї у тих, хто прийшов на округ. Далі Тищенко влаштував кілька нападок на кандидата в депутати Олександра Шевченка.

Він звинуватив його в сепаратизмі і вимагав встати перед ним на коліна в якості вибачень. Журналісти відзначили, що Тищенко домігся незаконного видалення Шевченка з місця підрахунку голосів. Відзначається, що вже йде п'ятий день довиборів до Ради на 87-му окрузі і голоси досі до кінця не підраховані.

Раніше повідомлялося, що Вірастюк продовжує лідирувати на виборах до Верховної Ради в Івано-Франківській області, але відрив від Кошулинського скоротився. При цьому процес підрахунку голосів зупинився на дві доби.

До цього в провладній політичній партії "Слуга народу" заявили про те, що їх сопартіец, нардеп Микола Тищенко отримав важке поранення на виборчій дільниці 87 у Івано-Франківській області. Нагадаємо, що до цього Микола Тищенко знову потрапив в курйозну ситуацію. Він порівняв себе з собакою і запевнив, що є вірним бійцем президента Володимира Зеленського.

За матерыалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 1-04-2021, 14:31
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх