Суд випустив Стерненка з-під варти під цілодобовий домашній арешт (ВІДЕО)

Суд пом’якшив міру запобіжного заходу активістові.

Активіста Сергія Стерненка звільнили з-під варти та відправили під цілодобовий домашній арешт. Аналогічне рішення ухвалили і щодо Руслана Демчука, який також проходив у справі як обвинувачений.

Відповідне рішення ухвалив 9 квітня Апеляційний суд Одеси. 


Так, адвокати вимагали звільнити Стерненка та Демчука з-під варти. Вони заявляли, що обидва перебувають у СІЗО незаконно. Таким чином колегія суддів Одеського апеляційного суду частково задовольнила скаргу адвокатів щодо зміни запобіжного заходу. Термін дії домашнього арешту до 9 червня 2021 року.

Так, суд поклав на них зобов'язання: прибувати на вимогу до суду; повідомляти суд про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування з потерпілим і свідком; здати закордонний паспорт; носити електронний браслет.

Нагадаємо, 19 березня у Приморському районному суді Одеси відмовили випустити з-під варти активіста Сергія Стерненка. Після чого, 20 березня, прихильники активіста зібралися на нову акцію протесту в Києві, яка перетворилася на масові заворушення. 

Спершу учасники поводилися мирно, але незабаром вони закидали будівлю фаєрами. 

Згодом окремі учасники акції підпалили табличку Офісу президента. Вони також намагалися проникнути всередину ОП, розбили скло на дверях в будівлі Офісу президента, розмалювали стіни і вікна графіті. 

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber. 


За матеріалами: ТСН
Добавлено: 9-04-2021, 17:02
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх