Продовження запобіжного заходу Медведчуку: подробиці

Суд відмовив у відводі судді Вовка

Продовження запобіжного заходу Медведчуку: суд відмовив у відводі судді Вовка Тепер Вовк розглядає клопотання про відвід прокурора. 

Адвокати народного депутата з ОПЗЖ Віктора Медведчука подали клопотання про відвід судді Печерського суду Києва Сергія Вовка, який розглядає продовження запобіжного заходу проросійському політику. Однак суд відхилив це клопотання.

Крім відведення судді, адвокати також заявили клопотання про відвід прокурора. Захист Медведчука аргументувала це нібито їх необ'єктивністю.

Так, суддя Вовк продовжив розглядати питання про продовження запобіжного заходу Медведчуку. Зокрема, він розглядає клопотання про відвід прокурора.

Нагадаємо, що 11 травня СБУ прийшла з обшуками в будинок і офіс Віктора Медведчука, однак самого його не застали. Медведчуку і його соратнику по партії Тарасу Козаку оголосили підозру за трьома епізодами державної зради і замаху на розграбування національних ресурсів в окупованому Криму. За даними СБУ, Тарас Козак переховується в Росії.

13 травня Печерський суд відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт до 9 липня. Суд зобов'язав підозрюваного здати закордонні паспорти, носити електронний браслет і не спілкуватися з іншими фігурантами справи.

7 липня суд на пів року продовжив розслідування справи Медведчука і Козака.

За матеріалами: ZN,UA
Добавлено: 8-07-2021, 16:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх