Від скинутої з безпілотника міни загинув воїн 10-ї ОГШБр Олексій Мамчій

Сьогодні, 13 квітня, в районі населеного пункту Майорське Донецької області внаслідок осколкових поранень, зазнаних від вибуху протипіхотної міни, скинутої із безпілотного літального апарата, загинув 40-річний Олексій Мамчій.

Мешканець міста Чернівці, старший солдат, старший водій зенітно-ракетного відділення зенітно-ракетного взводу 108-го окремого гірсько-штурмового батальйону 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

Про це йдеться на офіційному сайті Чернівецької ОДА, повідомляє Цензор.НЕТ.

"Ще одна трагічна звістка з фронту. У районі проведення операції Об’єднаних сил, поблизу Майорського, уранці 13 квітня загинув чернівчанин Олексій Мамчій. Він зазнав осколкового поранення від скинутої із безпілотного літального апарата протипіхотної міни.

40-річний старший солдат служив старшим водієм зенітно-ракетного відділення зенітно-ракетного взводу військової частини А3715.

Молодший брат полеглого, Станіслав Мамчій, у 2016 році також віддав життя, захищаючи нас від ворога.

Чернівецька обласна державна адміністрація висловлює щирі співчуття сім’ї загиблого. Вічна пам’ять тим, хто віддав життя, боронячи Україну. Герої не вмирають", - зазначається в повідомленні.

Журналісти британського телеканалу Sky News зафільмували зсередини новий військовий табір Росії, що розмістився біля кордону з Україною під Воронежем.

Вони показали, що відбувається на залізничній станції Маслівка, розташованій недалеко від українського кордону. Саме там розвантажуються ешелони з російською військовою технікою.


Окупаційні адміністрації РФ в ОРДЛО ведуть інформаційну та роз'яснювальну роботу серед місцевого населення про те, що велика концентрація військових з РФ пов'язана з майбутньою "військовою агресією" України до НЗФ "ДНР" і "ЛНР". Дані факти був встановлені під час проведення зборів громадян в м.Макіївка (один з районів міста), в м Антрацит, в м Лутугине;

"На продовольчих ринках ОРДЛО почався ажіотаж, місцеві скуповують сірники, сіль і крупи", - йдееться у повідомленні.

Добавлено: 13-04-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх