Зеленський подякував Папі Римському Франциску за молитву про мир на Донбасі (ВІДЕО)

"Кожне слово на підтримку України - це збережені життя"

Президент України Володимир Зеленський подякував Папі Римському Франциску I за молитву про мир на Донбасі, зазначивши що цієї мети можна досягти лише спільними зусиллями.

Про це Зеленський написав на своїй сторінці у Twitter в понеділок, 19 квітня, передає Цензор.НЕТ.

Разом з паломниками у Ватикані папа промовив  молитву за мешканців цих теренів, закликавши сприяти мирові та запобігти ескалації насильства.

«З тривогою слідкую за подіями на окремих теренах східної України, де протягом останніх місяців збільшилася кількість порушень режиму припинення вогню, з неспокоєм слідкую за зростанням воєнної діяльності. Будь ласка, наполегливо прошу запобігти зростанню напруження, щоби, навпаки, здійснювалися жести, спроможні підтримувати взаємну довіру та сприяти примиренню та мирові, які дуже потрібні та дуже бажані. Щоби була взята до серця також важка гуманітарна ситуація, в якій живе місцеве населення, якому висловлюю свою близькість і за яке заохочую вас молитися. Помолімося разом»


"Кожне слово на підтримку України – це збережені життя. Папа Римський Франциск, дякую Вашій Всесвятості за молитву за мир на Донбасі. Це мета, якої ми зможемо досягти лише спільними зусиллями. Наша міць – у єдності: духовній, світоглядній, дипломатичній", - зазначив Зеленський.

Нагадаємо, раніше Папа Римський Франциск висловив свою стурбованість загостренням ситуації на Сході України. Понтифік зазначив, що з тривогою слідкує за подіями, які розгортаються в Україні, і закликав запобігти зростанню напруженості на Донбасі.

За матеріалами: Подробиці

Добавлено: 19-04-2021, 12:36
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх