Нове загострення на Донбасі: 17 разів обстріляні позиції ЗСУ

Також учора українські військові зафіксували два прольоти ворожих безпілотників "Орлан-10" з перетином лінії розмежування

На Донбасі за минулу добу, 22 квітня, збройні формування Російської Федерації 17 разів порушили режим припинення вогню. Унаслідок обстрілу один український військовий загинув. Про це повідомили в прес-центрі штабу операції Об'єднаних сил.

Так, противники відкривали вогонь із мінометів 82-го і 120-го калібрів поблизу Південного і Зайцеве, а біля Красногорівки – ще і зі станкових протитанкових гранатометів. Недалеко від Шумів ворог зробив обстріл із протитанкового ракетного комплексу і мінометів 120-го калібру. Біля Пісків, Золоте-4, Водяне та Павлопіль бойовики обстрілювали позиції ООС із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. У передмісті Майорського ворог застосував протитанковий ракетний комплекс, станкові протитанкові гранатомети і стрілецьку зброю.

"Унаслідок обстрілу озброєними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець Збройних сил України отримав осколкове поранення несумісне з життям", – повідомили у штабі.

Стало відомо ім'я загиблого вчора на Донбасі військового.

Також вчора українські військові зафіксували два прольоти ворожих безпілотників "Орлан-10" з перетином лінії розмежування. Вони були вчасно пригнічені засобами РЕБ.

Із початку поточної доби бойовики ще тричі обстріляли позиції українських військових. Зокрема, вели вогонь поблизу Новоселівки і Авдіївки з мінометів 120-го калібру, автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Втрат із початку доби серед українських військових немає.

Як повідомлялось, моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі повідомила, що бойовики розмістили реактивні системи залпового вогню "Град" із порушенням лінії відводу.

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 23-04-2021, 11:21
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх