Дружина Медведчука опублікувала світлини нібито відпочинку у Хорватії

Дружина голови ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко написала у своїх соцмережах пост, який супроводжувався світлинами з, ймовірно, Хорватії. Сталося це за кілька годин до того, як Медведчуку повідомили про підозру у держзраді.

Джерело: 24 канал

Ідентичні фото з'явилися на її сторінках у фейсбуці та інстаграмі. Пости Марченко опублікувала з геотегом "Хорватія".


Марченко опублікувала кілька знімків природи та супроводила їх текстом про те, як важливо радіти природі.


– написала Марченко.

Чому це важливо

Річ у тім, що пост Марченко з'явився лише за кілька годин до того, як її чоловіку повідомили про підозру у держзраді. Сам нардеп та кум Путіна заявив, що перебуває в Україні та "не збирається ховатись". 

Зауважимо, що глава Служби безпеки України Іван Баканов повідомив, що Козак перебуває у Росії, а Медведчук – в Україні, наразі встановлюють, де саме.

Зверніть увагу! 24 канал не може стверджувати, що Оксана Марченко дійсно перебуває зараз у Хорватії. Адже фотографії могли бути зроблені раніше, а геолокацію можна вказати будь-яке місце.

Підозра Віктору Медведчуку

11 травня до будинку проросійського нардепа Віктора Медведчука навідалися правоохоронці з обшуками. Після цього з'явилася інформація про те, що Ірина Венедіктова підписала підозру Медведчуку. Така ж доля чекала і на його соратника Тараса Козака.

Заява Медведчука опублікувала його прес-служба на офіційному акаунті в Facebook, передає Діалог.UA. Медведчук назвав "незаконними" санкції, які проти нього на початку весни ввів Рада нацбезпеки і оборони України. "Ні Верховна Рада, ні президент, ні РНБО не можуть ... визнавати людину терористом або звинувачувати його в терористичній діяльності без вироку суду, яке набрало законної сили", - написав Медведчук.

На брифінгу очільниця Офісу генпрокурора повідомила, що підозри Медведчуку та Козаку оголосили за 3 епізодами  Підозри Медведчуку та Козаку оголосили за 3 епізодами, – Венедіктова . Політиків підозрюють у держзраді та замаху на розграбування національних ресурсів у тимчасово окупованому Криму.

За матеріалами: 24tv.ua
Добавлено: 12-05-2021, 10:16
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх