"Біжи, Вітя, біжи!" - Цимбалюк про підозру Медведчуку в "символічний" день

В Україні підозра в зраді лідера "ОТЗЖ" було оголошено в річницю російського "референдуму" в невизнаних "Л / ДНР".

11 травня Генпрокурор України Ірина Венедиктова підписала підозра в зраді депутату Ради, лідеру проросійської партії "ОТЗЖ" Вкітору Медведчуку. Сталося це в річницю російського "референдуму" в невизнаних "Л / ДНР". Про це у своєму відеоблозі на YouTube розповів український журналіст Роман Цимбалюк.

"СБУ вирішила по-своєму відповісти російській державі ... Це дуже непоганий відповідь української влади в цілому. Зараз в Донецьку російський шабаш - святкують" день республіки ". Хоча 7 років тому фактично почався процес знищення Донбасу і перетворення його в" чорну діру "", - розповів журналіст.

Він зазначив, що сьогодні на окупований Донбас прибула делегація російських депутатів Держдуми, в тому числі від правлячої партії "Єдина Росія". Не виключено, що українські спецслужби спеціально вибрали цей день для оголошення підозри Медведчуку і його "правій руці" Тарасу Козаку.

За даними СБУ, Козак вже втік до Росії, а місце розташування Медведчука все ще намагаються встановити. "Біжи, Вітя, біжи!" - порадив журналіст.

Крім того, зазначив Цимбалюк, влади України завдали удару по Медведчуку, не дивлячись на концентрацію військ РФ на кордоні і в включеному Криму. Київ не піддався на військовий шантаж Москви.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що російський політтехнолог Станіслав Бєлковський висловив думку про підозру Медведчуку: "Зрозуміло, це випад проти Путіна. Стежимо".

Ми також писали, що дружина кума Путіна Марченко дала "підказку" СБУ в соцмережах, де знаходиться Медведчук.

За матеріалами:  "Діалог.UA"
Добавлено: 12-05-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх