Суд обирає Медведчуку запобіжний захід: онлайн

Медведчук каже, ніби не зможе виплатити заставу за себе. Суддя відхилив клопотання захисту Медведчука про його взяття на поруки

Суд обирає Медведчуку запобіжний захід: онлайн

Печерський районний суд 13 травня має обрати запобіжний захід проросійському політику Віктору Медведчуку, якого підозрюють у державній зраді. Засідання було заплановано на 13:00, але почалося дещо пізніше.

Підозрюваний прибув до суду з кількома адвокатами. За словами Медведчука, він нібито не зможе заплатити за себе заставу, адже його рахунки заблоковані.

Повідомлялося, що прокурори просять для підозрюваного арешт з альтернативою застави у 300 млн грн.

Читайте також: Підозра Медведчуку може посилити напругу між Україною та Росією — FT

Як повідомляло ZN.UA, 11 травня СБУ прийшла з обшуками в будинок і офіс Віктора Медведчука, однак самого його не застали. Офіс генпрокурора оголосив Медведчуку і його соратнику по партії Тарасу Козаку підозру за трьома епізодами. За даними СБУ, Тарас Козак переховується в Росії.

Наступного дня Медведчук сам з'явився в Офіс генпрокурора і заявив, що в день обшуків його нібито не було в Києві. За словами проросійського політика, в ОГП він "ознайомився" з підозрою. Також йому вручили клопотання про обрання запобіжного заходу.


ЗА МАТЕРIАЛАМИ:  ZN.UA
Добавлено: 13-05-2021, 13:48
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх