Доба на Донбасі: 8 разів зриву "тиші", пошкоджено автомобіль групи розмінування

Унаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено автомобіль групи розмінування. В зоні ООС, неподалік Мирного, цілили з ПТРК.

Протягом минулої доби, 12 травня, в районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню. Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

СБУ затримала розвідника окупантів: що він розповів та яка ситуація нині на околицях Горлівки СБУ затримала розвідника окупантів: що він розповів та яка ситуація нині на околицях Горлівки

"Поблизу населеного пункту Новгородське окупанти 2 рази відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру та станкових протитанкових гранатометів, а біля Катеринівки – ще й з автоматичних станкових гранатометів", – йдеться у зведенні за добу.

Поблизу населеного пункту Гнутове ворог відкривав вогонь з великокаліберних кулеметів. У передмісті Водяного окупанти здійснили обстріл з ручних протитанкових гранатометів, а біля Авдіївки – з підствольних гранатометів. У районі селища Верхньоторецьке найманці відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Неподалік селища Мирне противник вів вогонь з протитанкових ракетних комплексів.

Окрім цього, внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено автомобіль групи розмінування. На щастя, ніхто не постраждав.

На обстріли окупантів військовослужбовці Об'єднаних сил відкривали вогонь у відповідь.

Бойових втрат серед наших захисників немає. Про дії збройних формувань Російської Федерації Українська сторона СЦКК повідомила представників ОБСЄ.

Станом на 7 годину ранку, 13 травня порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

За матеріалами: 5.ua
Добавлено: 13-05-2021, 09:38
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх