"Життя в зоопарку": принц Гаррі розповів про труднощі свого дорослішання в королівській родині

Принц Гаррі став гостем подкасту Armchair Expert with Dax Shepard і розповів про свій підхід до проблем психічного здоров'я і про досвід дорослішання в привілейованій сім'ї.

У подкасті з Даксом Шепардом, який можна послухати тут, принц Гаррі порівняв життя в королівській родині з життям в зоопарку, маючи на увазі, що за тобою цілодобово хтось спостерігає.


У бесіді герцог Сассекський розповів ще багато чого цікавого. Наприклад, він зазначив, що ще в 20-річному віці зрозумів, що не хоче працювати на британську королівську сім'ю, сказавши: "Я усвідомив, що не хочу таку роботу". Гаррі бачив, як працює цей бізнес зсередини, як все влаштовано за лаштунками і обмовився навіть, що боявся одружитися і заводити дітей, щоб не піддавати їх ризику і не боятися за них.



Тоді принц не думав, що можна просто взяти і піти, тому він вирішив присвятити себе тій роботі, яка приносила б максимальну користь суспільству. Але, коли в його житті з'явилася Меган Маркл, рішення прийшло саме собою і стало очевидним. Королівську родину, нагадаємо, пара покинула офіційно в січні 2020 року, а в квітні 2021-го підтвердила, що повертатися не збирається.



Принц Гаррі вже не раз говорив, що життя в Америці йому подобається набагато більше. Він почувається вільним, може кататися на велосипеді з сином Арчі і насолоджуватися життям. Чого, за його ж словами, у нього ніколи не було у Великій Британії.


Ім'я для доньки Меган і Гаррі: букмекери назвали фаворитів

повинна народитися дочка. Пара чекає цього моменту з нетерпінням.


За матеріалами: ТСН
Добавлено: 14-05-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх