Двоє українських журналістів загинули у жахливій ДТП (ФОТО+ВІДЕО)

Страшна аварія, яка забрала життя двох журналістів. Колеги у скорботі: "Втратили добрих і талановитих друзів".

Стало відомо про те, що двоє українських журналістів загинуло в жахливій аварії в Полтавській області. Зіткнулися з вантажівкою.

Про це повідомили на акаунті програми"Свідок" у соціальній мережі Facebook, а також в управлінні ГУНП в Полтавській області.

Сталася трагедія в четвер, 14 травня, поблизу села Гайове. Оператор і журналісти телеканалу "НТН" померли в результаті ДТП.

У легковому автомобілі був Костянтин Худолей і Володимир Непійпиво. Вони отримали травми, які були несумісні з життям, і лікарі вже були безсилі.

На даний момент слідчо-оперативна група поліції встановлює всі обставини і причини аварії.



У цей момент вони їхали за коментарем до поліцейських, виконуючи завдання від редакції, але, на жаль, не встигли. Удар від зіткнення з вантажівкою був занадто сильним і смертельним.

Володимир Непійпиво працював на телеканалі "НТН" з самого першого випуску програми "Свідок", а близько трьох років тому став кореспондентом телеканалу в Полтавській області. В цей же час до колективу приєднався і Костянтин Худолей. Вони разом повідомляли глядачам телеканалу про найрезонансніші події Полтавської області.



"Колектив "Свідка" і "Інтер Медіа Груп" глибоко сумує, тому що ми втратили хороших друзів і талановитих колег. Ми висловлюємо співчуття рідним і близьким Вови і кості. Ми завжди будемо пам'ятати Володимира Непійпіва і Костянтина Худолія" - сказано в повідомленні під постом.

За матеріалами: Znay.ua

Добавлено: 14-05-2021, 12:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх