Володимир Кличко повертається на ринг?

Колишній чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі Володимир Кличко відновить кар'єру і повернеться на професійний ринг.

Таку заяву зробив колишній тренер Володимира Джеймс Алі Башир в інтерв'ю виданню "Чемпіонат".

Останні два-три роки я говорив людям, що Володимир повернеться. Всі сміялися наді мною, і що тепер? Тепер ніхто вже не сміється. Я знаю Володимира Кличка. У мене з ним міцні відносини. Я його добре знаю. Протягом останніх років я постійно приїжджаю на Україну, навіть після того, як Володимир нібито пішов зі спорту. Я бачив, як він тренується. Я запитував себе, якщо він не збирається виступати, навіщо він так тренується? Але він тренується, тренується і тренується. І я сказав собі, цей хлопець буде знову боксувати. Я говорив про це в США. Всі сміялися, але тепер ніхто не сміється.

Колишній наставник екс-чемпіона впевнений, що Кличко-молодший поб'є рекорд легендарного Джорджа Формана.

Думаю, Володимир поб'є рекорд Джорджа Формана і стане найстаршим чемпіоном суперважкої ваги в історії. Упевнений, що він повернеться. Він повернеться і поб'є будь-якого з трьох великих хлопців - Джошуа, Ф'юрі і Уайлдера.

Нагадаємо, що Джордж Форман став чемпіоном світу у віці 45 років і 299 днів. Володимиру Кличку зараз 45 років і 54 дні. Він провів на професійному рингу 69 боїв і здобув 64 перемоги, з них 55 нокаутом.

Британець Ентоні Джошуа (24-1, 22 КО) володіє чемпіонськими титулами в суперважкій вазі за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) і Всесвітньої боксерської організації (WBO).

Британець Тайсон Ф'юрі (30-0-1, 22 КО) є володарем чемпіонського пояса за версією Всесвітньої боксерської ради (WBC).

Боксери не поспішаючи домовляються про об'єднувальний бій, переможець якого отримає звання абсолютного чемпіона і збере пояси за всіма чотирма версіями.

За маатеріалами: Подробиці
Добавлено: 20-05-2021, 09:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх