"Провалюється ТСК по" вагнеровцам ". Приймаємо" ігорку ": завдання на сьогоднішнє засідання Ради для " слуг народу "

"Слуги народу" отримали завдання "завалити" створення у Верховній Раді тимчасової слідчої комісії (ТСК) у справі "вагнеровцев".

Про це йдеться в листуванні в чаті нардепів СН, оприлюдненої телеграм-каналом Через плече, передає Цензор.НЕТ.

Нардеп СН Олег Марусяк в ході сьогоднішнього засідання Верховної Ради читав повідомлення в чаті "Група Гришиной" від абонента "Деп Ф Юля Гришина". Відзначимо, що у фракції СН є нардеп Юлія Гришина.

Зокрема, Гришина написала, що серед завдань для депутатів на сьогодні: "провалюється ТСК по вагнеровцам Пороха і голосуємо нашу. ... Важливо не промахнутися" і "Перше читання ігоркі. Важливо прийняти. ... Далі тягнути вже не можемо. Від цього залежить соц економ всіх, а наповнення поки тільки 760 млн ".



Відзначимо, що в Раді є пропозиції по створенню ТСК по справі "вагнеровцев" і ТСК з розслідування можливих злочинів представників влади, яка повинна буде розглянути, крім справи "вагнеровцев", події під Іловайськ, окупацію Криму та Мінські угоди.

Нагадаємо, вночі 29 липня 2020 року в Білорусі були затримані 32 іноземних бойовика. За даними білоруського державного інформагентства БЕЛТА, це росіяни з ПВК Вагнера. Вони прибули до Білорусі, щоб дестабілізувати обстановку напередодні президентських виборів.

Частина затриманих значаться в базі "миротворця" як воювали на Донбасі і в Сирії. Російський терорист Захар Прилепин підтвердив, що серед пійманих в Білорусі найманців є колишні бойовики його "батальйону".

14 серпня Білорусь видала Російської Федерації 32 бойовиків ПВК "Вагнер", проігнорувавши запит України на їх екстрадицію.

Головний редактор видання Цензор.НЕТ Юрій Бутусов заявив, що бойовиків ПВК Вагнера в Білорусі насправді планувала затримати Україна, але спецоперація зірвалася.

Російський президент Володимир Путін заявив 27 серпня, що групу росіян, яких затримали в Білорусі як найманців приватної військової компанії, заманили в країну в рамках операції американських і українських спецслужб.
Добавлено: 19-05-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх