Зелений відповів на питання "Путин - вбивця?" (ВІДЕО)

"Завтра може погібнути 100 людей"

Після прес-конференції президента Володимира Зеленського задали питання про його російську колегу, на яке глава держави відповів дуже сухо. 

Журналист телеканала "Прямой" Алена Курбанова після прес-конференції спросила у Владимира Зеленського: "Путин - убийца?" Президент відповів, що із-за таких питань "на Донбассі завтра можуть погібнути 100 людей, що робити". А в окруженні глави держави цю тему назвали провокаційною. Після цього сдержанного коментаря гарант попрощався і удалився. Журналістка в цей час прокомментировала, що на Востоці України вже змусило людей.


Телеграм-канал Клименко "Час" відзначив, що в переддвері можливих переговорів з Владимиром Путиним і в переддвері самміта Байден - Путін Президент України Крайовий сдержан у вираженнях та оцінках. Це стало очевидним після того, як Зеленський дуже делікатно прокомментував просьбу дати оцінку його російському колегіуму.


Як повідомив Діалог.UA раніше, сьогодні президент вступив у поле з представником телеканалу "Україна 24", який входить до складу Ринату Ахметову та опублікував СМІ в маніпуляціях. Крім цього, глава держави прокомментував власне висказування про том, що станет "приговором" для свого попередника. На прес-конференції затронули також тему відносин Банкової та главної Києва Віталієм Кличко. Зелений затверджує, що мері столиці систематично намагається отримати персональну зустріч.

За матеріалами:  "Диалог.UA"
Добавлено: 21-05-2021, 09:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх