Медведчук оголосив війну Зеленському на росТВ: "Тепер імпічмент і федералізація України" (ВІДЕО)

"ОТЗЖ" після блокування телеканалів оголосили про початок процедури імпічменту Зеленського. Медведчук в інтерв'ю росТВ заявив про плани федералізації України.

Віктор Медведчук і його партія "ОТЗЖ" заявляють про початок процедури імпічменту президента Володимира Зеленського через санкції проти депутата Тараса Козака і трьох каналів: "112 Україна", NewsOne і Zik, робота яких була зупинена після рішення РНБО. Про це повідомляє прес-служба "ОТЗЖ".

Соратники Медведчука оперативно провели з'їзд партії, на якому прийняли рішення боротися з чинною владою шляхом імпічменту. "ОТЗЖ" піддала осуду санкції, назвавши дії президента Зеленського "протиправними і антиконституційними".

Сам Медведчук дав інтерв'ю російському каналу Russia Today, на якому заявив про плани оголосити імпічмент Зеленському та здійснити федералізацію України після закриття каналів "112", NewsOne і Zik. "Ми зараз готуємо матеріали з приводу імпічменту. Це складний процес. У нас є аргументи для того, щоб піддати Зеленського цій процедурі. Ми хочемо показати людям, що чинний президент не гідний цієї посади", - заявив Медведчук.


Більш того, кум російського президента Путіна заявив про необхідність федералізації України. "Україна повинна отримати федеративний устрій. Практично зараз Україна штучно скроєна з декількох утворень, де своя культура і віра", - заявляє Медведчук.

Нагадаємо, Зеленський зустрівся з послами G7 та керівниками українських телеканалів. Раніше лідер "ОТЗЖ" випадково видав, хто є справжнім власником каналів. Автор: Марк Ворошилов

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 5-02-2021, 11:55
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх