Милованов спробував присоромити Гордона за "жовту" журналістику: що з цього вийшло (ВІДЕО)

Гордон у "Право на владу" посварився з Миловановим через невдалий жарт останнього.

Журналіст Дмитро Гордон і радник керівника Офісу глави держави, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов у прямому ефірі ток-шоу "Право на владу" влаштували перепалку. Причиною конфлікту стало жартівливе висловлювання Милованова: "Я не приховую, що я дебіл. Я жартую".

Відповідний інцидент між Гордоном і Миловановим стався 20 травня у "Право на владу".

Зокрема, Гордон у ток-шоу нагадав, що під час сьогоднішньої пресконференції Зеленського, він, звертаючись до президента, процитував Милованова.

"...Цього генія думки, який сказав, що він про себе сказав, що він дебіл. Я не знаю, яким Тимофій був міністром - не виключено, що хорошим. Я просто процитував, що сказав про себе міністр", - заявив Гордон.

Аж раптом Милованов перебив Гордона і попросив уточнити, що саме він говорив у цій цитаті.

"Ви сказали, що ви дебіл", - відповів Гордон.

На що Милованов попросив навести його повну цитату. Утім, журналіст сказав, що для цього йому треба підняти її.

"Ну так треба спочатку підняти, а потім говорити. Ви зараз навели приклад однієї з великих проблем, які є в Україні. Я не буду опускатися до вашого рівня, не буду з вами питання олігофренії обговорювати, але ви є прикладом журналіста, який є "жовтим". Заради хайпу створює увагу, яке йде від важливих питань. Ви не вмієте аналізувати. Ви вмієте привертати до себе увагу і злити людей", - заявив Милованов.

У відповідь Гордон сказав: "Прекрасна проповідь. Я раджу вам, Тимофіє, бути пастором. У гримерці ви мені сказали, що ви мене доженете. Але для того, щоб мене наздогнати вам потрібно купити болід (швидкісне авто. - Ред.). Це перше. А друге - якщо ви будете мене наздоганяти, я вас перекушу і не поперхнусь".

Водночас Милованов зауважив, що Гордон є журналістом і його робота - критикувати представників влади. І в цьому контексті закликав його фокусуватися "на суттєвих проблемах".

"Замість того, щоб обговорювати проблеми, які рухатимуть нас вперед, ми не можемо відірватися від особистих розмов. Ви четверта влада, ви журналісти. Це ваша робота - критикувати і атакувати представників влади, представників опозиції. Єдине, про що я вас прошу - фокусуйтеся на суттєвих проблемах", - заявив він.


У "Право на владу" журналіст Дмитро Гордон та радник керівника Офісу президента Тимофій Милованов влаштували суперечку. Подробиці – далі.  

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський під час пресконференції прокоментував, як у його команду потрапили малокваліфіковані люди, або люди, які потім прославилися різними ляпами. Саме ексміністра економіки і нинішнього радника Андрія Єрмака Тимофія Милованова глава держави вважає "крутим спеціалістом".

За матеріалами: ТСН
Добавлено: 21-05-2021, 14:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх