На Донбасі сепаратисти обстріляли цивільних

У Пісках бойовики з міномета обстріляли цивільних

Сепаратисти стріляли з мінометів - снаряд влучив в житловий будинок в Пісках. Господар ледве встиг вибігти на подвір'я.

На Донбасі сепаратисти з мінометів калібру 120 мм обстріляли житловий будинок - господар врятувався, бо встиг вчасно вибігти на подвір'я. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС в суботу, 22 травня.

Під обстріл потрапив приватний сектор в Пісках. О 6:55 у двір одного з місцевих жителів потрапила міна. Вибухова хвиля вирвала ворота і пошкодила огорожу.

"Господар вибіг на вулицю, щоб подивитися що сталося і саме цим врятував собі життя, - адже наступна міна потрапила в будинок, пробила дах і вибухнула на горищі, в результаті чого було зруйновано стелю вітальні і пошкоджено осколками інші кімнати житлового будинку", - сказано в повідомленні.

Українська сторона СЦКК провела фотофіксацію інциденту. Про всі порушення режиму припинення вогню Українська сторона СЦКК поінформувала СММ ОБСЄ.







facebook.com/pressjfo.news

Раніше сьогодні снайпер сепаратистів поранив бійця ВСУ на Донбасі. Воїн у важкому стані оперативно доставлений до лікувального закладу, де йому надається медична допомога.

Напередодні на Донбасі були поранені три бійця ВСУ. Військовим оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу.

За матеріалами: Корреспондент.net
Добавлено: 22-05-2021, 21:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх