Путін і Лукашенко зустрічаються в Сочі

Олександр Лукашенко і Володимир Путін проведуть сьогодні зустріч в Сочі.

За словами Лукашенка, обговорять заходи для того, "щоб економіка не завалилася". Самопроголошений лідер Білорусі Олександр Лукашенко відправився в Росію, де зустрінеться з російським колегою Володимиром Путіним. Про це повідомляє Діалог.UA з посиланням на прес-службу Олександра Лукашенка.

Відзначається, що зустріч повинна пройти в Сочі в другій половині дня, 28 травня. За кілька днів до поїздки в Росію Лукашенко виступив в Національних зборах Білорусі, де озвучив питання, винесені на порядок денний. В основному мова йтиме про економіку, реалізації спільних російсько-білоруських проектів, а також реагування Мінська і Москви на зовнішній тиск і санкції з боку інших держав. "Головне, щоб не було перешкод, щоб цей локомотив не зупинився, а рухався", - наводить слова Лукашенка наближений до нього ТГ-канал "Пул першого".

Нагадаємо, Лукашенко запросив президентів Росії і США Володимира Путіна і Джо Байдена до Мінська. При цьому він натякнув, що може посадити літак Байдена точно так же, як і літак компанії Ryanair. У свою чергу, посол України в Білорусі Ігор Кизим заявив, що рішення про примусову посадку літака компанії Ryanair з метою затримання білоруського опозиціонера Романа Протасевича приймав особисто Олександр Лукашенко.

За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 28-05-2021, 16:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх