Княжицький закликав не підтримувати відкладення закону про мову

"Антиукраїнська шкідлива дурня". Народний депутат від "Європейської Солідарності" Микола Княжицький закликав не голосувати за включення у порядок денний Верховної Ради пропозиції відтермінувати застосування у кіно- і телеіндустрії закону про забезпечення функціонування української мови як державної

Про це Княжицький написав у Facebook.

"Сьогодні стоять до внесення у порядок денний два закони "Слуг Народу" про те, що через карантин глядачам не можна показувати фільми українською мовою, а акторів, які займаються дубляжем, потрібно позбавити роботи. Включення хочуть голосувати всупереч регламенту без попереднього розгляду на комітеті. Дехто каже, що це прохання олігархів - власників каналів. Можливо. Хоча за рік карантину їхні статки зросли і вони нічого не втратили. Скоріше це знову прохання Путіна", - написав Княжицьки.


Ініціативу про відтермінування впровадження норм "мовного" закону нардеп назвав "антиукраїнською шкідливою дурнею" та закликав не підтримувати її і впливати на парламентарів.

"Не голосуйте за антиукраїнську шкідливу дурню і попросіть своїх знайомих депутатів. Забезпечте майбутнє молодим політикам, які власними руками, голосуючи проти української мови можуть його знищити", - написав Княжицький.
  • Нагадаємо, Верховна Рада може включити до порядку денного відтермінування набуття чинності нормами "мовного" закону про те, що мовою поширення та демонстрування фільмів в Україні є державна мова.
За матеріалами: Еспресо
Добавлено: 1-06-2021, 11:23
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх