Зеленський побував на передовій на Донбасі

У наших бійців повне розуміння ситуації. На таких патріотах тримається оборона.

Глава держави вручив бійцям нагороди і цінні подарунки, а також пообідав з військовослужбовцями.

Президент України Володимир Зеленський в ході робочої поїздки в середу, 9 червня, відвідав позиції українських військовослужбовців на Донбасі. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"В ході робочої поїздки на Донеччину президент відвідав передній край оборони, де останнім часом відбуваються ворожі обстріли. Українські позиції, на яких побував голова держави, розташовані в 700 метрах від противника", - йдеться в повідомленні.

Президент зустрівся з військовими і ознайомився з оперативною обстановкою на фронті.

"Ми бачимо, і військові відзначають зменшення кількості пострілів - воно значно знизилося за останні 7-10 днів. Однак є провокації, і, на жаль, бувають бойові втрати. Проте, слава богу, що зараз гримить грім, а не постріли" , - сказав Зеленський.

Він зазначив, що українські бійці добре озброєні і забезпечені всім необхідним, додавши, що бійцям привозять "технічні і військові речі, які дійсно потрібні для безпеки".

Глава держави відзначив високий бойовий дух бійців в зоні проведення ООС.

"Відвідування наших захисників - це завжди для мене честь. Я заряджаюсь і надихаюся їх героїзмом. Тому приїжджаю з радістю, з гордістю", - підкреслив Зеленський.

Президент вручив бійцям державні нагороди та цінні подарунки, а також разом з ними пообідав.



Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо обговорили справу збитого рейсу МАУ, ситуацію на Донбасі, російські війська і курс України в НАТО.

Добавлено: 10-06-2021, 08:39
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх