Телефонна розмова Зеленського з Папою Римським

В Украині всі релігії мирно співіснують.

Президент Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Його Святістю Папою Франциском і заявив, що Україна - це країна, де представники всіх релігій мирно співіснують і відчувають себе комфортно.


Деталі: Зеленський привітав Понтифіка з днем ​​Святих Апостолів Петра і Павла.

Президент згадав слова святого Папи, який вважав, що "Європа повинна дихати двома легенями: західним і східним", а Україна є невід'ємною східній легким Європи. У контексті цих слів він зазначив, що візит Папи в Україну - це "кисень, який так необхідний" і візит якого чекає народ, а так же запросив його.

Під час розмови було відзначено, що на сьогоднішній день Україна - це країна, де представники всіх релігій "мирно співіснують і відчувають себе комфортно, а державі немає виражених міжконфесійних конфліктів і практично відсутні спекуляції на темі віри".

Зеленський подякував Папі за його молитви за мир, а також поінформував про ситуацію в Донбасі.

Пряма мова Зеленського: "Ми розраховуємо на взаємодію зі Святим Престолом і вашу підтримку в привнесення миру на Донбас. Підтримка світової спільноти і духовних лідерів вкрай важлива".

Нагадаємо: В лютому Зеленський зустрічався з Папою, просив його допомогти зі звільненням українців, полонених на Донбасі, в Криму і в Росії.

Українська правдаДепартамент відповідає за реєстрацію и Ліцензування банків та других фінустанов

За матеріалами: УП

Добавлено: 1-07-2021, 07:45
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх