ВІДЕО затримання голосіївського стрілка

Чоловік забарикадувався в квартирі і погрожував влаштувати пожежу

Поліція Києва опублікувала фото і відео затримання чоловіка, який поранив двох людей у Голосіївському районі столиці. Фото розмістили на сторінці столичної поліції у Facebook.

У пресслужбі поліції нагадали, що патрульні 7 липня отримали повідомлення про конфлікт в квартирі на Голосіївському проспекті і виїхали на місце інциденту. Власник квартири не захотів відчиняти і вистрілив з рушниці, поранивши поліцейського і цивільного. 






Для затримання чоловіка залучили спецназ. Чоловік забарикадувався в квартирі і погрожував влаштувати пожежу. Переговори зі стрілком тривали понад годину. За цей час мешканців будинку евакуювали, а територію огородили. Штурм почали після того, як поліцейські відчули запах бензину.


За словами родича стрілка, той відкрив вогонь з рушниці через конфлікт навколо квартири. У поліції уточнили, що конфлікт стався між новими і старими власниками житла. Деталі з'ясовуються.

Як повідомляв 5.UA, 7 липня 2021 року в Києві сталася стрілянина. Чоловік поранив двох поліцейських та зачинився у квартирі. Згодом чоловіка затримала поліція. 

Більше дізнайтеся в матеріалі кореспондента "5 каналу" Юрія Пугача: 


У ВООЗ заявили про перемогу нових штамів коронавірусу над вакцинацією

У ВООЗ заявили про перемогу нових штамів коронавірусу над вакцинацієюНові варіанти коронавірусу поки що перемагають у перегонах із вакцинами проти COVID-

За матеріалами: 5.ua

Добавлено: 8-07-2021, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх