Під Мар'їнкою вибухнули артсклади армії РФ - найманці пишуть про серйозні втрати

За попередніми даними, під Мар'їнкою сталася серія вибухів на складах гібридної армії РФ. Сепаратистські ресурси Донбасу повідомили про надзвичайну подію на складах гібридної армії РФ в селищі Сигнальне, що під Мар'їнкою.

За попередніми даними, сталася серія вибухів. Першим про вибухи написав в Telegram "депутат" так званого "народного ради ДНР" колаборант Олексій Кулемзін, передає Діалог.UA.

За даними сепаратиста, загоряння складів відбулося нібито в результаті удару ВСУ. "Горять склади на вул. Миру. На даний момент під'їхати туди можливості немає", - написав Кулемзін пізно ввечері 9 липня. Незабаром в Мережі з'явилося відео, імовірно, пожежі на складах російських найманців в Сигнальному.

 

Пізніше сепаратистські ресурси повідомили про трьох загиблих і поранених найманців в результаті вибухів. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.


Новину прокоментував в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан. Він натякнув, що причиною вибухів могло стати порушення правил безпеки самими найманцями РФ. "Працювала" ДРГ "з позивним" Глід ", що призвело до вибухів на артскладах російських окупантів ... Ще раз підкреслюю. Ми суворо дотримуємося домовленостей і не відповідаємо за їх порушення заходів безпеки", - написав військовий.

Раніше Діалог.UA повідомляв, що в червні вибух прогримів в Луганську: газопровід палав всю ніч, десятки будинків залишилися без газу. Ми також писали, що жителі Донецька повідомили про потужний пожежі та загибелі людей на Челюскінців: перед цим був сильний вибух, пише За матеріалами: "Діалог.UA"

Повідомляється, що бойовики продовжують блокувати КПВВ на лінії розмежування. З семи пунктів пропуску працює тільки один - в Станиці Луганській, - штаб ООС.

Добавлено: 12-07-2021, 13:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх