У Севастополі провалився показ фільму "Ополченочка" про "подвиги" ОРДЛО - в "ЛНР"

Прилєпін б‘ється в істериці, в Севастополі замість його "фільму" показали "Позивний Бандерас". В результаті диверсії в Севастополі зірвали фільм російських пропагандистів "Ополченочка", який в ОРДЛО зняли про війну на Донбасі. Вимагає від "місцевого ФСБ" розібратися і покарати винних в "інциденті".

 В окупованому Криму провалився показ художнього фільму "Ополченочка" за участю Поклонский, який російські найманці ОРДЛО зняли за мотивами збройного конфлікту на окуповані частини Донбасу.


Як повідомляють інформаційні ресурси російських найманців, показ планувався в Севастополі, однак в результаті диверсії фільм показати так і не вдалося. Про це повідомив російський журналіст московського видання "Комсомольская правда" Олександр Коц з посиланням на телеграм-канал Inside Donetsk.

Кадри скандалу публікує телеграм-канал "Український Діалог". У повідомленні зазначено, що росіяни планували показати "Ополченочку" на Міжнародному кінофорумі "Золотий Витязь", проте в результаті диверсії показ був зірваний.

Як вдалося з'ясувати журналістам, замість російського фільму про найманців ОРДЛО був викачаний інший фільм, в якому показано героїзм української армії в сутичці з російськими військовими. Відеофайл був перейменований в "Ополченочку", після чого його запустили на великому екрані. Після такого як з'ясувалося, що на екрані з'явилася не «Ополченочка", піднявся скандал.

Очевидці показали на відео реакцію одного з російських військових, який займається організацією показу так званого фільму. Журналісти стверджують, що це продюсер фільму Роман Розум. Розгубившись, чоловік просив вибачення і говорив, що йому "прикро до сліз".

Пізніше з'ясувалася ще одна проблема: в кінотеатрі зламався проектор - села лампа, що унеможливило показ фільму.

"Представники" ЛНР "поскаржилися, що організатори фестивалю не оплатили проїзд з Луганська і проживання в Севастополі. Інцидент назвали" диверсією "." Ополченочка "так і не відбулася", - зазначено в повідомленні.

Як ми вже повідомляли раніше, бойовики "ЛНР" "ЛНР" анонсували зйомки першого "фільму" "Ополченочка" - соцмережі не змогли прийти в себе. Пізніше Олександр Невзоров озвучив причину, по якій "ополченочка" Світлана Дрюк "Вітерець" втекла з "ДНР".


Нагадаємо, ватажки "ДНР" запустили три гучних фейк про Дрюк, щоб помститися їй, пише Діалог.ua


За матеріалами: "Діалог.UA"
Добавлено: 26-05-2021, 13:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх