У Львові встановили вміст сумки, через яку евакуювали весь аеропорт, її власницю зняли з рейсу (ВІДЕО)

Стало відомо, через що довелося евакуювати пасажирів і працівників Львівського аеропорту.

Про це повідомляють журналісти ТСН.

Підозрілу сумку, яка була захована під сходами, помітили кілька годин тому. На місце відразу виїхали вибухотехніки з кінологами. В ході перевірки виявилося - в сумці був комп'ютер, який давав відповідне випромінювання. «Ми знайшли нічийну суму, потім виявилося, що вона дає радіоактивні випромінювання, відповідно все відразу поводилися згідно з планом. Ми сьогодні будемо приймати рішення, за фактом події, з'ясовувати, хто це, що це, наміри », - пояснює директор аеропорту Тетяна Романовська

Власницю сумки швидко встановили, її висадили з літака турецьких авіаліній. Відомо, що вона не українка, чому залишила багаж, зараз її допитує поліція.

Про підозрілу сумку, в якій може бути вибухівка, поліції стало відомо о пів на десяту ранку. Всього з території аеропорту евакуювали більше трьохсот чоловік. Перевірка тривала два з половиною години. Через це затримався виліт семи рейсів.

За допомогою робота-підривника сумку знищили за межами аеропорту. І тільки тоді аеропорт відновив свою роботу.

«За допомогою газового аналізатора показувало, що в середині можливо знаходяться вибухонебезпечні предмети. Предмет був дистанційно за допомогою роботизованого комплексу евакуйований в безпечне місце, де він був зруйнований. Після чого було оглянуто і встановлено, що у валізі вибухонебезпечних речовин не виявлено », - розповідає інспектор управління поліції Львівщини Тарас Сало.

НОВИНИ УКРАЇНИ: У ЛЬВІВСЬКОМУ АЕРОПОРТУ евакуювати людей ЧЕРЕЗ КОМП'ЮТЕРА

Добавлено: 21-07-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх