Військовий експерт пояснив, чому ОБСЄ може піти з Донбасу

У ЗМІ почали говорити про те, що нібито місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі може піти з Донбасу, де триває війна. Для цього справді є певні причини: вони ризикують своїми офіцерами.

Військовий експерт Олег Жданов в ефірі 24 каналу пояснив, що місія не має ніяких важелів впливу. Її взагалі не допускають на окуповану територію.

Страшні цифри: скільки воїнів ЗСУ загинули та були поранені за майже рік “перемир'я”

"Вони, окрім спостереження за постійними обстрілами, більше не виконують жодної функції. Водночас ризикують своїми офіцерами, що не бажають роботи і для них це неприпустимо", – зауважив експерт.

Саме тому лунають навіть такі заяви, що ОБСЄ може піти з Донбасу,

– пояснив Жданов.

Довідка. На початку липня стало відомо, що в ОБСЄ – ротації "високого рівня". Спеціальна представниця голови ОБСЄ в Україні та у ТКГ пані посол Гайді Ґрау заявила про вихід з переговорів.

Олег Жданов прокоментував ситуацію на Донбасі: дивіться відео


Ситуація на Донбасі: останні події
  • Українським військовим вдалося знищити КамАЗ окупантів точним ударом. Є підозра, що саме у цьому транспорті завозили боєприпаси для проросійських бойовиків.
  • В ОБСЄ б'ють на сполох через погіршення безпекової ситуації на Донбасі. Проросійські бойовики активізувалися навколо зони біля Золотого.
  • Український військовий 21 липня підірвався на Донбасі та отримав серйозні поранення.
За матеріалами: 24.ua
Добавлено: 23-07-2021, 12:05
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх