​​Презентувати свій бізнес за 1 хвилину і отримати 100 000 грн: відкрито реєстрацію на Visa Elevator Pitch Day

27 серпня у Києві відбудеться Visa Elevator Pitch Day. В рамках проекту 100 малих підприємців з усієї країни зможуть презентувати свій бізнес власникам та топменеджерам провідних українських компаній. 5 найбільш переконливих учасників отримають винагороду по 100 000 гривень на розвиток власної справи.

Elevator Pitch (презентація в ліфті) — це світовий формат, коли підприємець презентує свій бізнес і переконує інвестувати в нього за вкрай короткий час.

«Світ знає сотні історій, коли уміння презентувати свій продукт коротко та яскраво змінило долю підприємців, в тому числі такі, коли інвестиції за лічені хвилини були отримані для розвитку компаній, які згодом стали світовими лідерами, — говорить Віра Платонова, старша віцепрезидентка, генеральна директорка Visa в 17 країнах. — Elevator Pitch Day не лише підтримає перспективний малий бізнес. Він допоможе підприємцям з усієї країни розвинути важливе вміння — за хвилини розповісти про свою справу так, щоб у неї захотіли вкладати гроші».

Щоб взяти участь у відборі до Visa Elevator Pitch Day, потрібно опублікувати пост із розповіддю про свій бізнес і позначкою офіційної сторінки Visa, а також заповнити форму на сайті проєкту.

З-поміж усіх заявок команда проєкту обере 100 найкращих. Вже 27 серпня 100 учасникам потрібно буде за декілька хвилин презентувати свій бізнес перед одним з експертів, а потім — якщо презентація йому сподобалася — відповісти на додаткові запитання. Експерти будуть оцінювати малих підприємців за 100-бальною шкалою і визначать п’ятірку переможців, яка отримає по 100 000 гривень на розвиток власної справи.
Оцінювати учасників та обирати переможців будуть 5 експертів:

● Віра Платонова, старша віцепрезидентка і генеральна менеджерка Visa в 17 країнах;
● Андрій Федорів, підприємець, інвестор, засновник креативно-інвестиційної компанії Fedoriv Group;
● Вікторія Тігіпко, засновниця венчурного фонду TA Ventures;
● Гарік Корогодський, філантроп, письменник, підприємець, співвласник ТРЦ Dream Town;
● Владислав Бурда, засновник RedHead Family Corporation, засновник і президент Асоціації власників сімейних компаній України.

Серед критеріїв оцінки малих бізнесів, що будуть запрошені до участі: ідея продукту, який створює учасник, його переваги й особливості, бізнес-показники та доцільність витратити 100 тисяч гривень у разі перемоги.
Дізнатися більше про умови відбору до Visa Elevator Pitch Day і заповнити форму на участь можна на сайті проєкту:

https://promotions.visa.com/campaign/elevator-pitch-day-ua/

Реєстрацію відкрито з 9 до 19 серпня 2021 року.
Добавлено: 17-08-2021, 18:14
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх