Окупанти лише за одну добу розмістили на лінії фронту 257 одиниць техніки

На Донбасі за минулу добу російські найманці розмістили 275 одиниць військової техніки з порушенням Мінських домовленостей
Про це ранком неділі, 16 січня 2022 року, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації питань припинення вогню (СЦКК), передає Еспресо.TV.

Як заявляється, техніка розміщена росіянами "з порушенням Мінських домовленостей".

Окупанти лише за одну добу розмістили на лінії фронту 257 одиниць техніки



У СЦКК зазначили, що робота СММ ОБСЄ на тимчасово окупованих територіях супроводжувалася перешкодами з боку російської армії й найманців.

"Так, вівся вогонь зі стрілецької зброї в напрямку БПЛА СММ малого радіусу дії, коли апарат пролітав над районом Василівка. Під час цього польоту БПЛА СММ малого радіусу дії також зазнав впливу перешкод сигналу GPS. Крім того, БПЛА СММ малого радіусу дії відчували вплив перешкод сигналу GPS під час польотів над районами поблизу Василівки, Каштанового та Калинового", - розповіли в СЦКК.

Сполучені Штати підготували 18 різних сценаріїв санкцій на випадок "російського вторгнення" на територію України.
Як інформує Цензор.НЕТ, про це заявила в інтерв'ю Financial Times заступник держсекретаря США Вікторія Нуланд.

Армійські позашляховики HMMWV з легким бронюванням та бойові машини піхоти Bradley з протитанковими ракетами TOW-2 та додаткові декілька сотень Javelin можуть бути ефективним способом боротьби з російською загрозою в Україні.





Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Defense Express, таке припущення висловив американський військовий експерт Філіп Карбер..

Утім, у такий сценарій розвитку подій з БМП Bradley та ракетами TOW на Донбасі повірити поки що важко.

Також повідомляється, що бойовики втратили контроль над речовинами, які на окуповану територію завозять з Росії. Про це повідомила пресслужба відомства на своїй сторінці в Фейсбук. Чи може стати причиною для вторгнення?





Добавлено: 16-01-2022, 14:03
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх