UNITED24 разом з «Артемсіль» випустили лімітовану партію солі з окупованого Соледара

До річниці повномасштабного вторгнення ДП «АРТЕМСІЛЬ» та фандрейзингова платформа UNITED24 презентували спеціальну партію солі «Міць. Українська кам’яна».

Про це сьогодні анонсували в пресслужбі UNITED24.

Компанії вдалось розфасувати сіль у пачки по 200 грамів. Всього партія складається зі 100 000 пачок, це. Як  зазначають у компанії, 20 тонн солі. Це остання партія, що залишилась від виробництва в шахтах Соледара.

Відомо, що у квітні 2022 року через російські обстріли в шахтах Соледара сіль видобувати перестали. Це сталося вперше з часів Другої світової війни. Цехи, будівлі та обладнання були зруйновані, а понад 2500 людей залишили свої домівки. Влітку 2022 року сіль з «АРТЕМСОЛІ» повністю зникла з полиць магазинів.  

«Ілюстрацію для упаковки спеціальної партії «АРТЕМСОЛІ» створив відомий український дизайнер Артем Гусєв. Його варіант, в якому слово «Сіль» замінене на «Міць», а кам'яна квітка — на тризуб, став вірусним: ілюстрацію встановлювали на аватари в соціальних мережах та публікували в медіа», – зазначили у повідомленні компанії.

«АРТЕМСІЛЬ» у спеціальному упаковуванні вже доступна у магазинах мережі «Сільпо» та онлайн на ROZETKA. Вартість 1 пачки солі – 500 грн. 465 грн з кожної із них перекажусь на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР через державну фандрейзингову платформу UNITED24. Один такий дрон коштує 700 доларів.
Добавлено: 21-02-2023, 12:06
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх