Тіла 121 військового повернули в Україну

За результатами репатріаційних заходів в Україну повернули тіла 121 полеглого оборонця. Про це повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими.

Зокрема вдалося репатріювати 12 тіл Оборонців, що воювали на Луганському напрямку, 107 полеглих воїнів з Донецького напрямку та 2 захисників із Запорізького напрямку.

Збройні сили України перевезуть репатрійовані тіла й останки до визначених державних установ. Представники правоохоронних органів та судово-медичні експерти встановлять особи загиблих. Після ідентифікації тіла передадуть родинам для гідного поховання.

Полеглих повернули завдяки взаємодії співробітників Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими з Об’єднаним центром Служби безпеки України, Міністерства внутрішніх справ, секретаріатом уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти за особливих обставин, Збройних сил України, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, іншими представниками структур Сектору безпеки та оборони України. Окрему подяку штаб висловив за сприяння Міжнародному комітету Червоного Хреста.

Фото: Ілюстративне
ЗСУ, репатріація, тіла
Добавлено: 29-03-2024, 15:13
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх