Детектор медіа створив медіа-таблоїд «Антоніна»

У Детектор медіа створили медіатаблоїд Антоніна. Головним образом є домогосподарка, яку на телебаченні вважають дурепою, а насправді це не так.

«Колись я там теж працювала — режисеркою монтажу на новинах. Але в якийсь момент вирішила плюнути на все це. І плюнула. Мій тодішній чоловік усе твердив, що на телеку працюють божевільні, бо кілька разів бував у нас на корпоративах», – пишуть на головній сторінці Антоніни.


Антоніна – це проєкт «Детекторa медіа». Головна редакторка — Лєна Чиченіна. Шеф-редакторка — Наталія Лигачова. Девіз Антоніни – писати про всесвітні тренди та локальні події.

За словами персонажки Антоніни, її свекруха ніяк не може навчитися користуватися різними онлайн-кінотеатрами і каже, що вони її бісять. А ще хоче дивитися своє. 

«Мене ж бісить, що кілька років тому моє ім’я для колишніх колег перетворилося на мем. «Тупі серіали для антонін», «антоніни це схавають», «антонінизараз вам наголосують». Усе це сталося після того, як керівники «1+1» заявили, що свою глядачку називають Антоніною. І що «“Плюси” — це і є її чоловік, від якого вона хоче дітей». Тут уже напружився і мій Олег. Тому я подумала і вирішила піти на них війною. Відтепер розповідатиму всім про те, що ці люди витворяють. Нехай будемо сміятися не лише ми з Олегом і його колегами на СТО, а й усі інші. А також я добре пам’ятаю, хто знімав серіали для росіян, а зараз знімає про любов до України. Чекайте на мої огляди старих і нових телевізійних шедеврів. І повірте, ви офігієте», – йдеться у тексті.

Фото: обкладинка Антоніни
медіа, журналісти, суспільство
Добавлено: 14-04-2024, 23:20
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх