Внаслідок російського обстрілу постраждала запорізька журналістка Ольга Звонарьова. Вона перебуває в лікарні

За інформацією Запорізької ОВА, внаслідок російської атаки 5 квітня загинуло четверо людей і понад 20 отримали поранення. Серед поранених дві запорізькі журналістки: Ольга Звонарьова з агентства Укрінформ та Кіра Овес з телеканалу 1+1. Про це повідомили у Детектор медіа.

Як зазначають у Детектор медіа, Кірі Овес поліцейські надали першу допомогу, пізніше лікарі наклали їй шви. Журналістка наразі не перебуває в лікарні та відмовилася від лікарняного.

За словами головної редакторки регіональної редакції Укрінформ Ольги Коростелевої, запорізька журналістка Ольга Звонарьова постраждала під час ракетної атаки 5 квітня. Лікарі провели операцію. Вчора завершилася операція. Журналістка отримала важке поранення – дуже пошкоджено стегно, в яке потрапило багато уламків, і про наслідки цього у майбутньому сказати поки складно

Як повідомляють на Facebook-сторінці Центру журналістської солідарності Запоріжжя, наразі Ольга перебуває в реанімації. Там журналістка пробуде до понеділка.

«У журналістки пошкоджене стегно, в яке потрапило багато уламків, і про наслідки цього в майбутньому сказати наразі складно. Лікарі наразі стежать за станом. В реанімації Оля пробуде до понеділка. Ми всією агенцією стежимо за ситуацією, на зв'язку з матір'ю та рідними, — коментує генеральний директор «Укрінформу» Олексій Мацука.

Щоб підтримати Ольгу, запорізькі медійники створили монобанку, кошти з якої підуть на лікування і відновлення колеги.

🔗Посилання на банку:
https://send.monobank.ua/jar/8XU3Rtf3gt
💳Номер картки банки
5375 4112 1562 6727
Запоріжжя, журналісти, обстріли
Добавлено: 7-04-2024, 00:04
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх