Історії тварин тепер звучатимуть у новому медіа UAnimals

Зоозахисна організація UAnimals запустила своє медіа. У ньому розказуватимуть історії про тварин і довкілля у форматі інтерв'ю, репортажів, колонок, розслідувань, роз’яснювальних статей і тестів. У медіа не писатимуть новини. Про тварин читайте більше у UAnimals.

Команда готова співпрацювати з фрілансерами, щоб розказувати більше історій тварин. В UAnimals розраховують, що медіа читатимуть не лише прихильники зоозахисту, а й ті, хто шукають відповіді на питання про взаємодію людини та тварин, а також людини та природи, і при цьому є відкритими до діалогу. Про це розказала співробітниця UAnimals Любов Смоляр Детектору медіа.

«Наша задача — сформувати фрейм, як ми розуміємо поняття «гуманність» і як можемо рухатися до майбутнього, де тварини не страждатимуть від людської байдужості й агресії, а довкілля не потребуватиме порятунку. Кроки на цьому шляху — це, наприклад, відмовитися від походів у дельфінарій або цирк, припинити тримати собак на ланцюгу тощо. Також ми розповідатимемо про незаконність і неприйнятність утримання диких тварин у неволі чи приватній власності», – зауважила зоозахисниця.

«У фокусі, безумовно, буде тема порятунку тварин під час війни, і про це в нас є справді багато історій і матеріалів. Хочеться піти шляхом надзвичайних людей, які допомагають тваринам: як-от, скажімо, лікарів, які їздять на фронт і під обстрілами в підвалах стерилізують і вакцинують тварин, — і показати читачам безбашеність та одночасно важливість цих вчинків», – говорить Любов Смоляр

Фото: Pixabay | Ілюстративне
тварини, медіа, природа, війна
Добавлено: 7-05-2024, 23:54
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх