Співзасновник Tabletki.ua опублікував петицію, яку підписали достатньо людей, про вимогу не забороняти бронювання ліків

Петиція співзасновника Tabletki.ua Євгена Муравщика до Кабінету Міністрів набрала 25 тисяч голосів.  У ній йдеться про вимогу не ухвалювати постанову, яка забороняє бронювати ліки на прайс-агрегаторах.

Євген Муравщик стверджує, що заборона використання прайс-агрегаторів, таких як Tabletki.ua, Apteka24, Liki.ua та Doc.ua, — «це удар і по споживачеві, і по ринку». 

«Українці втратять незалежне джерело інформації про наявні ліки та пропозиції цін зі знижками, а аптеки, що не мають фінансової можливості розробки власного сайту, втратять важливий канал зв’язку зі споживачем. Страждатиме конкуренція за споживача — асортимент ліків скорочуватиметься, ціни будуть рости, великі аптеки отримуватимуть перевагу над меншими», — переконаний автор петиції. 


Фото: Ілюстративне
здоров'я, петиція, Україна, медицина
Добавлено: 22-05-2024, 18:09
2

Похожие публикации


Комментарии (2)

avatar
0
#1 Audra
Замечательный сайт!!! Случайно нашел его в Google и был приятно удивлен! Статьи, которые я пересмотрел здесь, оказались насыщенными информацией и очень практичными. Спасибо большое за такой превосходный, интересный контент. Я, кстати, тоже пишу статьи на разные темы, но в основном про SEO продвижение и интернет-рекламу Google https://pastelink.net/xr0olbry Если вам будет любопытно, заходите на мой сайт, обсудим идеи!
avatar
0
#2 Jonas
who can write my research paper peer review research paper worksheet

Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх