У Запоріжжі депутати розглянуть питання, щодо онлайн-навчання під час повітряних тривог

Фото: ілюстративне

Запоріжці створили петицію у якій за умови згоди та відповідальності батьків, запропонували дозволити проводити онлайн-уроки під час повітряних тривог. За кілька днів петиція набрала необхідну кількість голосів, а тому на найближчій сесії буде внесена на розгляд міськради.

Про це сьогодні, 11 вересня, повідомили в пресслужбі Запорізької міської ради.

Зазначимо, що петиція №8474 про «Онлайн навчання під час повітряних тривог» була зареєстрована Олександром Науменком 8 вересня 2023 року.

«Потрібно дозволити вчителям проведення уроків онлайн, за умови взяття на себе відповідальності батьків. Діти не можуть навчатися самостійно, бо в Запоріжжі більшість часу повітряна тривога», ― йдеться в описі петиції.



В міськраді зазначили, що хід голосування підтвердив важливість цього питання для запоріжців, а тому буде винесе на розгляд найближчої сесії міської ради.

«Збір підписів розпочався лише у п’ятницю. І хід голосування одразу підтвердив, що це питання дуже важливе для запоріжців. За кілька днів петиція набрала 1632 голоси. Це при тому, що для розгляду петиції потрібно лише 750 голосів. Таким чином петиція набрала необхідну кількість голосів та буде винесена на розгляд найближчої сесії міської ради. Остаточне рішення щодо долі петиції, згідно з законодавством, прийматимуть депутати у сесійній залі», ― повідомили в Запорізькій міській раді.
Добавлено: 11-09-2023, 14:24
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх