Фільм про Будинок «Слово» зібрав у прокаті більше 12 млн гривень

Художній фільм Тараса Томенка «Будинок "Слово". Нескінчений роман» за перші три вікенди зібрав у прокаті 12 808 294 гривень. За час прокату від 9 по 28 травня стрічку в кінотеатрах переглянули 83 тисячі глядачів. Прокат досі триває, тому фінальні збори фільму повідомлять згодом. Про це для «УП.Культура» повідомила команда фільму.

«Будинок Слово» — це історія про українських письменників покоління розстріляного відродження, яких 100 років тому зібрали мешкати в одному будинку в Харкові.

Авторами сценарію є режисер Тарас Томенко та поетеса Любов Якимчук. Музику до фільму створила композиторка Алла Загайкевич.

Згадаймо, як фільм про будинок «Слово» вийшов у прокат у Запоріжжі.

У фільмі зіграли відомі українські актори: В’ячеслав Довженко, Андрій Ісаєнко, Марина Кошкина, Ніна Набока, Юрій Одинокий, Дмитро Олійник, Геннадій Попенко, Костянтин Темляк, Валерія Ходос, Дмитро Чернов, Роман Ясіновський, Борис Георгієвський.

Світова прем’єра стрічки «Будинок "Слово". Нескінчений роман» відбулася на Варшавському кінофестивалі 2021 року в межах міжнародної конкурсної програми.

Нагадаємо, Паноптикон повідомляв, як у Запоріжжя приїхала акторка, що грала в стрічці «Будинок «Слово». Нескінчений роман»

Фото: Будинок Слово. Нескінченний роман
будинок, Слово, культура, література, історія, фільм, кіно
Добавлено: 29-05-2024, 00:00
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх