На війні загинула госпітальєрка Ірина «Чека» Цибух

29 травня під час ротації на Харківському напрямку загинула парамедикиня, доброволиця батальйону «Госпітальєри» Ірина «Чека» Цибух. Про це повідомили у батальйоні.

До повномасштабного вторгнення Іра була менеджеркою реформи Суспільного, також реалізовувала освітні проєкти у віддалених селах Донеччини й Луганщини.

На початку вторгнення Ірина зайняла позицію старшої екіпажу в «Госпітальєрах».
«У мене скоро ДН і я дуже пишаюсь тим, шо дожила до 26», – таким був останній твіт Іри. 26 років їй мало виповнитися 1 червня.

На війні загинула госпітальєрка Ірина «Чека» Цибух

Інфлюенсерка Ярослава Кравченко написала: «ам повезло, якщо ви не знали Ірину Цибух. Бо усі, хто її знав – зараз в заціпенінні. Її масштаби думок, відважності, твердої позиції не передати».

«Жодними словами не передати, яка це велика втрата. Іра говорила різко і правдиво, в неї завжди була позиція. Вона мала цінності, не ілюзорні. А просочені кровʼю, боями, втратами. її фокус ніколи не збивався. Вона бачила, яким мусить бути суспільство, щоб ми залишились Україною. Вона рятувала життя. Сотні життів. Тепер їй назавжди 25.

Мені шкода вас, якщо ви не знали Іру і не чули про неї. Але прямо зараз почитайте її коментарі, подивіться відео та інтервʼю. Це не поверне її, але зробить вас свідомішими. Про що вона і мріяла».

Фото: Ірина Цибух
люди, загиблі, військові
Добавлено: 30-05-2024, 23:58
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх