Экс-советнику Трампа россияне предлагали $ 2 млн компромат на Клинтон

Экс-советник Трампа рассказал об отказе от предложения россиянина о компромате на Клинтон. Два года назад выходец из России Генри Гринберг встретился с советником Дональда Трампа Роджером Стоуном, чтобы предложить ему компромат на Клинтон за 2 миллиона долларов

Два роки тому виходець із Росії Генрі Грінберг зустрівся з радником Дональда Трампа Роджером Стоуном, щоб запропонувати йому компромат на Клінтон за 2 мільйони доларів

Стоун приховав факт зустрічі під час розслідування конгресом російського втручання у вибори, повідомляє Depo.ua з посиланням на The Washington Post.

На зустрічі зі Стоуном Грінберг представився інформатором ФБР. У судових документах за 2015 рік він фігурує під ім'ям Генрі Окнянський, під яким нібито працював на ФБР 17 років. Спецслужба відмовилася коментувати цю інформацію.

Сам Грінберг стверджує, що припинив працювати інформатором після 2013 року. За його словами, гроші за компромат просив його друг.

Стоун обговорював пропозицію Грінберга з представником штабу Трампа Майклом Капуто і назвав угоду з Грінбергом "марною тратою часу".

Утім Стоун і Капуто приховали факт зустрічі з Грінбергом під час попереднього розслідування російського втручання у вибори, яке проводив конгрес. Зараз справу розслідує спеціальний прокурор Роберт Мюллер.

Нагадаємо, прокурор Мюллер розслідує можливу змову між командою Дональда Трампа та Росією під час президентських виборів у США, частково через чисельні зв'язки Манафорта з росіянами і його співпрацю з екс-президентом України Віктором Януковичем.

Манафорт був політтехнологом "Партії регіонів" і колишнім главою передвиборного штабу президента США Дональда Трампа.

По материалам:  УПDepo.Світ
Добавлено: 18-06-2018, 14:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх