Телеканал CNN оприлюднив аудіозаписи розмови Джуліані з Волкером та Єрмаком

Джуліані просив не лише про послугу у справі Гантера Байдена, а й наполягав, щоб Зеленський публічно оголосив про майбутнє розслідування

Тиснув на український уряд та вимагав розслідувати дії сина Джо Байдена. Американський телеканал CNN оприлюднив аудіозапис телефонної розмови колишнього адвоката Дональда Трампа.

Плівка датована 22 липня 2019 року. Телефоном Руді Джуліані спілкувався з американським дипломатом Куртом Волкером та Андрієм Єрмаком, який на той час був помічником українського президента. Офіційний Київ Джуліані просив не лише про послугу у справі Гантера Байдена, а ще й наполягав, щоби Володимир Зеленський публічно оголосив про майбутнє розслідування.

Адвокат Трампа переконував, що це поліпшить відносини між Сполученими Штатами та Україною. А ще прискорить візит українського президента до Білого дому. Дзвінок тривав 39 хвилин. І за три дні після розмови Джуліані та Єрмака – Трамп особисто зателефонував Зеленському.

Нагадаємо, колишньому адвокату Трампа Руді Джуліані вже скоро можуть висунути обвинувачення. Він нібито лобіював українських політиків та олігархів в обмін на компромат на суперника Трампа – Джо Байдена.

Нещодавно в квартирі та офісі Джуліані провели обшуки та вилучили там електронні пристрої. 

"5 каналу".

Добавлено: 8-06-2021, 16:30
0

Похожие публикации


Добавить комментарий

Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий

Наверх